Roligare matlåda med små fack

Känns det tråkigt att ta med sig mat till jobbet eller där du pluggar? Det kan bero på att du packar den på ett tråkigt sätt. Skaffa en matlåda med små fack för en roligare lunch på jobbet! Det är inte bara små barn som tycker att det blir roligare på detta vis. Det kan öka din lunchlust markant.

Med små fack får du variation

När det finns små fack i din matlåda kan du lägga i flera olika frukter och grönsaker utan att blanda. I ett fack kan du ha en dressing att doppa i. Du kan också få med kex, bröd eller något annat i det lite större facket som borde vara en del av matlådan.

Framförallt så handlar det om att skapa variation och portioner som kan kännas uppfriskande. Det här kan ju även passa perfekt för ett mellanmål där du äter nötter, frukt och kanske tar en vitamin eller två.

En matlåda håller lunchen fräsch

Det ska också sägas att matlådor är bra på så vis att de håller maten fräsch. Den trycks inte ihop i väskan så som kan ske med en vanlig påse. Matlådan är stabil och därmed ett bra val för dig som inte vill ha klämd mat. Det känns fräschare helt enkelt.