3 bästa sakerna att göra då det regnar

Det är söndag och du måste inte gå ut. Tur är det för regnet öser ner därutanför. Vad ska du göra nu? Joggingturen blir inte av om du inte tycker att det är kul att springa i regnet. Det blir istället tid för saker som du bara kan göra hemma…

  1. Baka något gott

Det kan vara ett nytt recept från Youtube för en kaka som är supernyttig och god. Det gäller att ladda skafferiet med ingredienser i förväg för regniga dagar. Om du tycker att det är kul med matlagning kan du göra storkok och frysa in för dagar då du inte har lust att spendera en massa tid i köket.

  1. Se den där filmen du funderat på

Nu kan du se den med gott samvete. Du är ändå hemma. Gör lite popcorn och bänkra dig framför din skärm. Om du är hemma ensam så kan du ju se precis det du vill. Du behöver inte anpassa dig till andras önskemål.

  1. Plocka fram din hobby

När målade, stickade eller odlade du i krukor sist? Nu är det dags att göra det du älskar att pyssla med då tiden räcker till. Det kanske blir ett nytt play doh recept och så lek med leran. Upptäck hur du kan göra safaridjur med fina knep.

Här är coola play doh figurer du kan göra:

Bonuspoäng

Ta hand om dig själv när du stannar hemma. Du kan inte göra microblading men visst kan du plocka ögonbrynen, köra en skön mask och ta dig tid till välgörande skönhetsvård. Det regnar ju utomhus!